Foto-Shutterstock

Dārzeņi gardākai ziemai. 5 receptes, kuras tev noteikti jāizmēģina 6

Marinēti zaļi tomātiņi. Izskatīgi un kraukšķīgi!

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 3 kg zaļu tomātu
250 g mazu sīpoliņu
Mārrutka sakne
10 g graudu sinepju
2 lauru lapas
Daži melno piparu graudiņi
Nedaudz diļļu
1,5 l ūdens
1 l 8% etiķa
150 g cukura
50 g sāls

Pagatavošana.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mazus, zaļus tomātiņus nomazgā, notīra un liek burkās. Starp tomātiem kārto notīrītus un nomazgātus sīpoliņus, dilles un mārrutkus.

Ūdeni, etiķi, cukuru, sāli, melnos piparus, lauru lapas un sinepju sēklas uzvāra un ar karsto marinādi pārlej tomātus.

Burkas aizvāko un atstāj līdz nākamajai dienai. Nākamajā dienā marinādi nolej, uzkarsē un vēlreiz pārlej tomātiem.

Burkas aiztaisa un novieto aukstā un tumšā telpā uzglabāšanai.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.