Otrs variants – Bebrišs jau vakarā izkapina izkapti, sagatavo, lai tā asa jo asa, tad uzliek pulksteni, lai modina četros no rīta. Ceļas un iet strādāt – ir rasa, izkapts asi kož. Tad ir prieks, pozitīvas emocijas par padarīto un nekāda noguruma. 3
Tātad svarīgi, cik labi esi sagatavojies darbam. Tad arī spēka nepietrūkst. Lūk, cik vienkārši!
* Klientiem stāstot par nepieciešamajiem vingrojumiem, arī pats dabūju izvingroties. Līdz ar to man visas dienas garumā ir neliela fiziskā slodzīte. Redz, cik es gudrs! Varētu jau paskaidrot tikai teorētiski, bet mans princips ir citāds – labāk vienreiz parādi, pačamdi, sajūti, nekā desmit reizes ļer, ļer, ļer.
*Visi muld par ēšanu – to drīkst, to nedrīkst, ietur visādas diētas. Es ēdu visu, kas man garšo. No pazīstama zemnieka pērku speķi, no kādas tantiņas vistu. Viņa pati to putnu lolojusi, dabiski barojusi, jo īpašai barībai un visādiem hormoniem viņai nav naudas. Nopērku tādu labu vistiņu, izvāru buljonu, saēdos – tik garšīgi! Neticu nevienai zaļajai karotītei, bet tantiņai – gan, kura dzīvo lauku sētā.
* Visu rakstu par dakteri Bebrišu un viņa ieteikumus veselīgai dzīvei – lasiet aprīļa žurnālā 36,6 °C vai tā elektroniskajā versijā. Turpat arī neparasti vingrinājumi, kā mundri uzsākt rītu.