Foto – Anda Krauze

Cukuroti rabarberi ar uzputotu jogurtu un smiltsērkšķu krēmu 1

Īsteni pavasarīga recepte gardēžiem, ko man iemācījis garšu pavēlnieks Ingmārs Ladigs.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Notīrītus rabarberus sagriežu plānās sloksnēs, uz brīdi iemērcu aukstā ūdenī, lai tie kļūtu stingri, pārkaisu ar cukuru un kanēli. Saputoju 100 g saldā krējuma, pievienoju ēdamkaroti medus un 100 g grieķu jogurta. Siltā ūdens peldē sakuļu desmit olu dzeltenumus (der tikai laimīgo vistu olas!) ar 150 g cukura, pieleju citrona sulu, 115 g smiltsērkšķu želejas, iemaisu 200 g sviesta un 10 g izkausēta želatīna. Servēju uz dēlīša, dekorēju ar ogām un piparmētru lapiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.