Foto – Anda Krauze

Cukuroti rabarberi ar uzputotu jogurtu un smiltsērkšķu krēmu 1

Īsteni pavasarīga recepte gardēžiem, ko man iemācījis garšu pavēlnieks Ingmārs Ladigs.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skaitļi, sapņi, smaržas… 10 pazīmes, ka jūsu sargeņģelis, iespējams, mēģina ar jums sazināties
Kokteilis
Personības TESTS. Ko ieraudzīji pirmo – vīrieti vai sievieti? Atbilde ļauj paraudzīties uz sevi no malas
Viļņa gatavojas evakuācijai – visu iedzīvotāju izkļūšanai no galvaspilsētas būtu nepieciešamas divas līdz trīs dienas
Lasīt citas ziņas

Notīrītus rabarberus sagriežu plānās sloksnēs, uz brīdi iemērcu aukstā ūdenī, lai tie kļūtu stingri, pārkaisu ar cukuru un kanēli. Saputoju 100 g saldā krējuma, pievienoju ēdamkaroti medus un 100 g grieķu jogurta. Siltā ūdens peldē sakuļu desmit olu dzeltenumus (der tikai laimīgo vistu olas!) ar 150 g cukura, pieleju citrona sulu, 115 g smiltsērkšķu želejas, iemaisu 200 g sviesta un 10 g izkausēta želatīna. Servēju uz dēlīša, dekorēju ar ogām un piparmētru lapiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.