Cūku austiņas ar štovētiem kāpostiem un mārrutkiem 0
KĀ GATAVOT?
Sarīvētus burkānus pannā apcep kopā ar sakapātiem sīpoliem. Skābētus kāpostus liek katlā, pārlej ar ūdeni tā, lai tie būtu apņemti, brīdi pasautē, pēc tam pievieno rozmarīnu, sviestā apceptus, sakapātus tomātus, mazliet ķimeņu un apceptos burkānus un sīpolus. Visu sautē 2 līdz 3 stundas. Cūku ausis pārlej ar ūdeni, pievieno sāli, lauru lapas, smaržīgos piparus, uzliek vāku un vāra 2 līdz 3 stundas. Pēc tam ausis atdzesē, sagriež mazos kubiņos. Uz pannas lej medu, pievieno rozmarīnu, timiānu, sakapātus ķiplokus un ausu kubiņus, cep, līdz tie ir karamelizējušies. Šķīvī kārto sautētos kāpostus, pāri liek medū ceptos cūku ausu kubiņus un mārrutku mērci, ko gatavoto, mārrutkus sajaucot ar skābo krējumu. Pasniedz ar maizi, apziestu ar paprikas sviestu vai cūku taukiem.