Foto: SHUTTERSTOCK

Cukīni un bazilika pankūciņas ar mārrutku krēmu 6

Autors: Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Nogurums, svara pieaugums, slikta oma? 7 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa palēninās, un kā to mainīt
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 2 vidēja lieluma cukīni
• 100 g griķu miltu
• 50 ml piena
• 2–3 olas
• 2 ēdam­karotes olīveļļas
• 30 g svaiga bazilika
• puse svaiga čili pipara
• pipari
• sāls

Pagatavošana.
Sarīvē cukīni. Bļodā iesijā miltus, pēc garšas pievieno sāli un piparus, iemaisa sakultas olas un pienu, lai veidojas viendabīga mīkla. Tad iemaisa sarīvētos cukīni, sasmalcinātu baziliku un svaigo čili (bez sēkliņām). Sakarsētā eļļā cep 2–3 minūtes no abām pusēm. Ēd ar mārrutku krēmu (krēmsiers un mārrutki atttiecībā 1:1).

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.