Foto – Bonappetit.lv

Cūkgaļas šašlika sautējums ar jauniem dārzeņiem 0

Pagatavošana

Šašliku sagriezt mazākos gabalos, ja gaļas gabali ir pārāk lieli.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
RAKSTA REDAKTORS
“No kaut kā diemžēl jāatsakās.” “Swedbank” bankomātos vairs nav pieejams viens pakalpojums 58
Lasīt citas ziņas

Sīpolu un 2 ķiploku daiviņas nomizot un sasmalcināt. Burkānus un kartupeļus nomazgāt. Burkānus sagriezt pabiezās šķēlēs.

Katlā ar biezu apakšu izkausēt sviestu un ātri apcept šašliku. Ar šumkaroti gaļu izņemt un tur pat apcept sīpolus un ķiplokus. Pievienot burkānus un apcept arī tos. Pievienot buljonu, gaļu un kartupeļus, apsegt ar vāku un uz nelielas uguns sautēt apm. 30 min.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pašās beigās pievienot zaļos zirnīšus un pēc pāris minūtēm uguni izslēgt. Pievienot sasmalcinātus pētersīļus un atlikušo ķiploka daiviņu, apsegt ar vāku un uz 10 min. atstāt ievilkties.

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Kurzemes Gaļsaimnieku”

Recepti piedāvā


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.