Cūkgaļas šašlika sautējums ar jauniem dārzeņiem 0
Pagatavošana
Šašliku sagriezt mazākos gabalos, ja gaļas gabali ir pārāk lieli.
Sīpolu un 2 ķiploku daiviņas nomizot un sasmalcināt. Burkānus un kartupeļus nomazgāt. Burkānus sagriezt pabiezās šķēlēs.
Katlā ar biezu apakšu izkausēt sviestu un ātri apcept šašliku. Ar šumkaroti gaļu izņemt un tur pat apcept sīpolus un ķiplokus. Pievienot burkānus un apcept arī tos. Pievienot buljonu, gaļu un kartupeļus, apsegt ar vāku un uz nelielas uguns sautēt apm. 30 min.
Pašās beigās pievienot zaļos zirnīšus un pēc pāris minūtēm uguni izslēgt. Pievienot sasmalcinātus pētersīļus un atlikušo ķiploka daiviņu, apsegt ar vāku un uz 10 min. atstāt ievilkties.
Recepte tapusi, sadarbībā ar “Kurzemes Gaļsaimnieku”
Recepti piedāvā