Cūkgaļas filejas medaljoni ar plūmēm un balto pupiņu biezeni 0

Sastāvdaļas. Cūkgaļas fileja, kūpināts bekons, baltās pupiņas, saldais krējums, salvija (nopērkama aptiekās), sīpoli, ķiploki, melnās plūmes (bez kauliņa), konjaks. Marinādei: rozmarīns, sāls, pipari, ķiploki.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

VIDEO. “Tev tas jādara!” Melānija Trampa izglābusi vīru no patiesi neveiklas situācijas pāvesta bērēs 36
Rīkojies nekavējoties: 10 brīdinājuma signāli, kas liecina par augstu kortizola līmeni organismā
Jābūt gataviem dažādiem scenārijiem: brīdina par iespējamu krīzi, ko varētu radīt 150 000 pakistāniešu ierašanās Baltkrievijā
Lasīt citas ziņas

Cūkgaļas fileju griež gabalos (apt. 80 g), iemarinē. Katru filejas gabalu ietin bekona šķēlītē, uz pannas no abiem galiem (nevis no sāniem) apcep. Tad gaļa būs sulīgāka.

Pēc tam 12 – 15 min 200 grādos cep cepeškrāsnī.

Pupiņas vāra sālsūdenī, līdz gatavas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pannā apcep sīpolus, ķiplokus, pievieno pupiņām, pielej nedaudz saldā krējuma, pieber salviju. Sablenderē.

Plūmes sautē cukura sīrupā, kam pievienots konjaks un citrona sula.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.