Foto – Anda Krauze

Cūkgaļas fileja ar zilā siera mērci, ceptiem tomātiem un baziliku 0

Sastāvdaļas

Cūkgaļas fileja, tomāti, baziliks, marinēti sīpoli, rīsi, zilais siers (piemēram, “Dorblue”, “Danablue”), salds krējums.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti 11
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Lasīt citas ziņas

Cūkgaļas fileju griež gabalos, apcep eļļā, apkaisa ar garšvielām. Nomizo tomātus, apcep eļļā, pievienojot baziliku. Gatavo mērci no zilā siera un saldā krējuma. Uz šķīvja kārto vārītus rīsus, virs tiem cepto fileju, ceptos tomātus, marinētus sīpolus. Virsū lej mērcīti.

Recepte no kafejnīcas “Kore” Ērgļos

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.