Foto-say7.info

Cūkgaļa un šampinjoni saldā krējuma mērcītē 0

Autors: “Praktiski.lv”

Sastāvdaļas – 500 g cūkgaļas (tikpat labi var izmantot vistas fileju), 300 g šampinjonu, 500 ml saldā krējuma (10–20%), 200 g cieta siera, 2 ēdamkarotes kaltētu zaļumu (baziliks, oregano), sāls, pipari pēc garšas un augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
Ukraiņiem izdevies sagūstīt “vagnerieti”, kurš piedalījās slavenajā gājienā uz Maskavu. Okupants izstāsta notikušā aizkulises
Lasīt citas ziņas

Cūkgaļu sagriež nelielos gabalos. Sēnes notīra un sagriež mazos gabaliņos. Sieru sarīvē uz smalkās rīves.

Sakarsētā pannā augu eļļā cep cūkgaļu (apmēram 30 minūtes). Pievieno sagrieztās sēnes, sāli un piparus un visu samaisot cep vēl 10 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pannā pielej saldo krējumu un visu sautē 10 minūtes.

Pievieno sakaltētas garšvielas, pārkaisa ar sarīvēto sieru, visu samaisa un noņem no uguns.

Pasniedz vārītus rīsus vai kartupeļus, pārlej ar burvīgo mērcīti.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.