Foto: Anda Krauze

Cūkas ribiņas ar jaunajiem kartupelīšiem 0

Sastāvdaļas
• 1 kg cūkas ribiņu
• 1 ķiploka galviņa
• sinepes
• timiāns
• sāls
• augu eļļa
• jaunie kartupelīši

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ribiņās iegriež nelielas atveres un tajās ieliek uz pusēm pārgrieztas ķiploka daiviņas. Trauciņā sajauc sinepes ar sāli, timiānu un ar maisījumu apziež ribiņas. Tad gaļu patur pāris stundu ledusskapī, lai piesātinās ar garšvielām.

Pēc tam gaļu apziež ar augu eļļu un liek ieeļļotā cepamtraukā. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 220 °C vismaz stundu, ik pa laikam gaļu aplaistot ar cepamtraukā esošajiem taukiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz ar dārzeņiem un jaunajiem kartupelīšiem, kas vārīti ar visu mizu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.