“Croque madame” ar Trikātas Krievijas sieru šķēlēs 0

Sastāvdaļas
4 šķēles baltmaizes
4 šķēles kūpināta cūkgaļas šķiņķa
1 iepakojums Trikata Krievijas siers šķēlēs
2 tējk. sviesta
2 olas
sāls un pipari

Reklāma
Reklāma
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
ASV vēršas pret Eiropu: Tramps draud pārraut alianšu saišu pēdējo pavedienu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
1. Baltmaizes šķēles apziež ar sviestu un liek apgrauzdēties sakarsētā pannā.
2. Kad viena maizes puse jau mazliet zeltaina un kraukšķīga, uz tās liek divas siera šķēlītes, pāri tam divas šķēles cūkgaļas šķiņķa, tad pāri vēl divas siera šķēles un noslēdz ar otru grauzdētās maizes pusi.
3. Samazina plīts karstumu, pannai liek pāri vāku un ļauj maizēm karsēties, līdz siers izkusis.
4. Tikmēr uz sakarsētas pannas izcep divas olas.
5. Karstmaizes pasniedz uz šķīvja, kā pēdējo pāri liekot cepto olu.

Recepti piedāvā ēdienu gatavošanas meistare Linda Vilmansone

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.