
Foto – Aikagarso.lv
Citronu biskvīta torte ar iebiezināto pienu 0
Pagatavošana laiks: 1 stunda
Porcija: 8 cilvēkiem
Nepieciešams:
Reklāma
Reklāma
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā
80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
- Lauku olas – 4 gab.
- Rapšu eļļa – 70 ml
- Milti – 4 ēdamk.
- Brūnais cukurs – 3 ēdamk.
- Citrons – 1 gab.
- Rimi saldētās avenes – 500 g
- Vārīts iebiezinātais piens – 1 kārba (400 ml)
Pagatavošana:
- Sakarsē cepeškrāsni līdz 170 C un ietauko tortes formiņu
- Olu baltumus atdali no dzeltenumiem
- Atsevišķos traukos sakul baltumu un dzeltenumu ar cukuru, tā, lai veidojas biezs krēms
- Olu dzeltenumam pievieno eļļu un citrona sulu, iecilā sakulto baltumu dzeltenumā
- Pievieno izsijātus miltus, sajauc un lej formā
- Biskvītu cep 35 – 40 minūtes, atdzesē un pārgriez uz pusi
- Uzber saldētas ogas, pārlej vārītu iebiezināto pienu un pa virsu liec otru biskvīta pusi, dekorē ar ogām
- Ogas nav jāatkausē, tās pašas atkusīs un visas sulas sasūksies biskvītā, kūkai dodot papildu atsvaidzinošu garšu
Atceries!
“Ja vīriešiem būtu mēnešreizes…” Sabiedrība lauž šķēpus par iniciatīvu ieviest divas apmaksātas brīvdienas sievietēm menstruāciju laikā
Krievijai nāksies samaksāt! ASV gatavojas ieviest jaunas sankcijas, ja Maskava atteiksies no sarunām par mieru
Rostovskis par birokrātijas mazināšanu valstī: Ja politiķi sāks aizbildināties, pametīšu izveidoto darba grupu
Lai vārīto pienu labāk varētu uzklāt, tas ir nedaudz jāsasilda, bet kad tas atdzisīs, tas atkal kļūs stingrs.
Aikagarso.lv recepte