Foto no econet.ru

Kūciņa “Citroniņš”. Vienkārši pagatavojama 0

Kā gatavot:

1. Sarīvē sviestu un pievieno miltus.

2. Etiķī dzēstu sodu pievieno krējumam un tad samaisa ar miltu un sviesta maisījumu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

3. Mīklu ātri samaisa un sadala divās daļās (2/3 un 1/3).

4. Liek ledusskapī uz 30 minūtēm.

5. Citronu sasmalcina gaļas mašīnā, pievieno cukuru.

CITI ŠOBRĪD LASA

6. Lielāko mīklas pusi izrullē ar mīklas rulli un izklāj cepamajā formā, izveidojot maliņas uz augšu.

7. Pārkaisa ar cieti un uzklāj virsmu. Otru mīklas kārtu tāpat izrullē un pārklāj pīrāgu.

8. Cep 180 grādos 30-40 minūtes.

Ja virsma iznāk pārāk šķidra, pievienojiet cieti. To var likt tieši uz mīklas: tas palīdzēs savienoties šķidrumu un pārvērtīs to želejveidīgā vai ķīseļveidīgā masā. Vislabāk izmantot kukurūzas cieti, tā palīdzēs kūkai palikt mīkstai.

Klājot virsmu, pārliecinieties, ka masā nav citrona sēkliņu.

Avots: econet.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.