Citāda saldā mājiņa – kārdinošs deserts. Ļoti viegla recepte ar minimālu risku figūrai 0
Sastāvdaļas
1 glāze piena
24 cepumi (piemēram, Selgas vai liesāki)
1 tējkarote cukura
1 banāns
Krēmam
250 g skābā krējuma
2 ēdamkarotes cukura
Pagatavošana.
Pienu uzsilda. Pievieno tējkaroti cukura, maisa, līdz izkūst. Pienā uz brīdi iemērc cepumus.
Uz folijas vai papīra dvieļa cepumus klāj rindā, pa trīs katrā.
Sakuļ skābo krējumu, pievienojot divas ēdamkarotes cukura. Ar iegūto krēmu apsmērē cepumus. Pēc tam notīra banānu un liek to uz cepumu rindas vidējiem cepumiem. Ņem papīra malas un savieno malējo cepumu malas.
Rotā pēc vēlēšanās.
Ieliek uz diennakti ledusskapī.
Avots: wopoint.com