Foto – Baiba Buceniece

Čile con carne
 0

Sastāvdaļas:  (8 porcijām) 2 sīpoli, 5 cm ingvera, 3 daiviņas ķiploka, 3 – 7 sarkanie čili, 1 tējk. malta kumīna, 800 g rupji samaltas liellopa gaļas, 400 g pupiņu tomātu mērcē, 400 g konservētu brūno pupiņu, 400 g konservētu tomātu savā sulā, kukurūzas eļļa, rīsi. 


Reklāma
Reklāma
Dārzs
9 maģiski augi, kas mājās piesaista naudu un veiksmi
Satricinošs pavērsiens – Krievija piekritusi ierobežotam enerģētikas un infrastruktūras pamieram
RAKSTA REDAKTORS
“Vergu laiki atgriezušies? NVA mani pazemo un spiež atteikties no bezdarbnieka statusa!” Mirdza dalās pieredzē; NVA skaidrojas 86
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot? Sīpolu, ingveru, ķiplokus un čili sablenderē, apcep kukurūzas eļļā. Pievieno gaļu un apbrūnina. Klāt liek pupiņas tomātu mērcē, konservētas brūnās pupiņas un konservētus tomātus. Sutina 2 – 3 stundas. Pasniedz ar vārītiem rīsiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.