Cik ilgi un kādā temperatūrā drīkst sautēt vistu, lai tā nepaliek sausa? 6

TV24 raidījumā “Šefpavārs. Uz līnijas” tika uzdots jautājums par to, cik ilgi un kādā temperatūrā sautēt vistu, lai tā nepaliek sausa?

Reklāma
Reklāma
Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
Kokteilis
Šīs četras zodiaka zīmes drīz satiks savu karmisko cilvēku: viņu dzīve krasi mainīsies
Kaut kas tāds nav noticis kopš kara sākuma! Putins spēris negaidītu soli 172
Lasīt citas ziņas

Šefpavāre Ina Poliščenko skaidroja, ka šī ēdiena pagatavošana ir ātra. “Pirmais, apcepam saknes, pievienojam garšvielas, pievienojam vistu. Kad viņa ir apcepusies, tad pievienojam kokosriekstu pienu. Sautēšana vidējā temperatūrā apmēram 4 – 5 minūtes, maksimums 10 minūtes. Un viss, slēdzam ārā, jo vista ir pagatavojama ļoti ātri,” tā ieteica šefpavāre Poliščenko.

Kā zināt, kad vista ir gatava? To pārbauda, izņemot ārā gabaliņu un pārgriežot uz pusēm. “Ja vidū nav sarkans, tātad šis produkts ir ēšanas gatavībā. Sauss ēdiens paliek tad, kad mēs viņu tiešām pakļaujam termiskai apstrādei jeb vārīšanai ļoti ilgu laiku. Mēs to produktu samokam, temperatūra ir par augstu un pēc tam tas ēdiens ir jākošļā diezgan ilgi,” uzsvēra šefpavāre.

CITI ŠOBRĪD LASA

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.