Foto – Aija Geida

Cigoriņu kafija ar pienu un garšvielām 0

Sastāvdaļas
• 250 ml piena
• tējkarote cigoriņu pulvera
• ¼ tējkarotes malta kardamona
• pustējkarote kakao pulvera
• kanēļa standziņa
• anīsa zvaigzne
• tējkarote cukura

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Mazā katliņā ieber garšvielas, kakao, cigoriņu pulveri un cukuru, samaisa. Pielej pienu un vāra uz lēnas uguns 5 minūtes, līdz garšvielas dod patīkamu smaržas buķeti. Izkāš un pasniedz karstu.

Ja vispirms cigoriņu pulveri samaisa ar cukuru un garšvielām un tikai tad lej karstu pienu vai ūdeni, kafijā neveidojas kunkuļi – tā izšķīst vienmērīgi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.