Foto – Aija Geida

Cigoriņu kafija ar pienu un garšvielām 0

Sastāvdaļas
• 250 ml piena
• tējkarote cigoriņu pulvera
• ¼ tējkarotes malta kardamona
• pustējkarote kakao pulvera
• kanēļa standziņa
• anīsa zvaigzne
• tējkarote cukura

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Līdz nedēļas beigām lielo džekpotu izvilks šīs četras Zodiaka zīmes
Kokteilis
Izceļas pamatīgs kašķis! Magones mājās ierodas “inspekcija”, kas pārbauda sanitārās prasības vannas istabā 61
Kalpos vairāk nekā 15 gadus: nosaukti auto, no kuriem īpašnieki nesteidz šķirties pat pēc vairākiem gadiem
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Mazā katliņā ieber garšvielas, kakao, cigoriņu pulveri un cukuru, samaisa. Pielej pienu un vāra uz lēnas uguns 5 minūtes, līdz garšvielas dod patīkamu smaržas buķeti. Izkāš un pasniedz karstu.

Ja vispirms cigoriņu pulveri samaisa ar cukuru un garšvielām un tikai tad lej karstu pienu vai ūdeni, kafijā neveidojas kunkuļi – tā izšķīst vienmērīgi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.