Foto: Anda Krauze

Cidoniju morss 0

Sastāvdaļas
• 2 l ūdens
• 500 g cidoniju
• 2 krustnagliņas
• 1 strēmelīte citrona mizas
• šķipsniņa vaniļas cukura
• svaiga piparmētra
• ledus

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Smaržas, kuras tiek uzskatītas par bezgaumīgām. 5 aromāti, kurus veiksmīgas sievietes nekad neizvēlas
TESTS. Vai varat pareizi uzrakstīt šos 20 vārdus? 90% testā izgāžas
TV24
“Man toreiz izglāba dzīvību!” Streičs par dzīvi, atkarībām un vienu zelta likumu, kas jāatceras visiem latviešiem
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Cidoniju sagriež, neizņemot sēklas. Liek katlā, pievieno cukuru, pārlej ūdeni un vāra 2 stundas. Noņem no uguns un ļauj pāris stundu ievilkties. Atdzesē. Pasniedz ar ledu un svaigām piparmētras lapiņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.