Foto – Anda Krauze

Ciabata ar bietēm, kazas sieru un valriekstiem. Receptīti piedāvā Dināra Rudāne 0

Sastāvdaļas – ciabata, kausētais siers, marinētas bietes, kazas siers, valrieksti.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
• Sagriež ciabatu.
• Uz ciabatas uzsmērē kausēto sieru.
• Uz maizītes liek marinētas bietes un kazas siera gabaliņus.
• Pa virsu bietēm un kazas sieram uzliek valriekstus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.