Publicitātes foto

„Cherry Rob Roy” – lielisks viskija kokteilis ziemīgam vakaram 0

Izrādās, no ugunīgā viskija var pagatavot arī ļoti garšīgus kokteiļus. Kuri kokteiļi būs vispiemērotākie piedzīvojumiem pirms Ziemassvētkiem? Stāsta kokteiļu eksperts Edgars Grišulis.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Ziemas vakariem ieteicams izvēlēties sabalansētus viskija kokteiļus, kuri izcels labi izturētā dzēriena notis ar dabīgām garšas niansēm un ļaus piedzīvot nebijušas garšas virsotnes.

„Skotu viskijs ir vērtība, kas runā pati par sevi, jo ir precīzi zināms, ka tas ir vismaz trīs gadus ozolkoka mucās izturēts dzēriens. Taču, piemēram, „Chivas” tiek izturēts daudz ilgāk – vismaz divpadsmit gadus,” skaidro kokteiļu eksperts.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kokteili varēs nobaudīt 28. novembrī restorāna ‘’Aqua Luna’’ 18 mēnešu dzimšanas dienā un pasākumu sērijas ‘’Chivas Stage’’ atklāšanas pasākumā.

„Cherry Rob Roy” – klasika jaunās skaņās
Kurš gan nezina, ka klasiskais „Rob Roy” ir ļoti piemērots, lai sasildītos aukstajā ziemas laikā? Ja skotu viskijs vēl nav jūsu iecienītākais dzēriens, tad, iespējams, jūsu domas mainīs kokteilis, kurā „scotch” intensīvo garšu papildina ķiršu skābenums un piesātināts portvīns. Pamēģināsim? 12 gadus vecu „Chivas Regal”, sauso vermutu, piemēram, „Martini Gran Lusso”, mazliet sarkanā portvīna (ruby port), divas tējkarotes skābeno ķiršu ievārījuma kopā ar ledu sajauc šeikerā, lej platās glāzēs un rotā ar ķiršiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.