Cēzara salāti ar vistas fileju 0
Sastāvdaļas – salātu lapas, vistas fileja, baltmaize vai ciabata, Parmezāna siers, paipalu olas, ķiršu tomātiņi.
Mērcei – anšovi, saldais krējums, garšvielas.
Pagatavošana.
Salātu lapas saplūkā. Anšovus sablenderē kopā ar saldo krējumu un garšvielām. Pikantas garšas cienītāji var pievienot arī trifeļu garšvielu. Mērci uz pusstundu ievieto ledusskapī. Vistas fileju sagriež plānās šķēlītēs, pārkaisa ar garšvielām, apgrilē vai cep uz pannas. Salātu lapas sajauc ar anšovu mērci, kārto uz šķīvja. Pāri liek vistas filejas šķēlītes, vārītu paipalu olu un ķiršu tomātu pusītes, pārkaisa ar baltmaizes vai ciabatas grauzdiņiem un rīvētu Parmezāna sieru.