Foto: Ilze Pētersone

Cēzara salāti ar apceptu tītara gaļu 0

Gaļa

200 g tītara filejas sagriež pret šķiedru plānās strēmelītēs, apviļā kartupeļu cietē, kas dos kraukšķīgu garoziņu, nedaudz apmērcē gaišajā sojas mērcē. Uz karstas pannas tītara taukos vai sviestā ar eļļu apcep pa 1,5 min no abām pusēm, noņem no pannas, lai atdziest.

Reklāma
Reklāma

Mērce

Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Atdeva līķi bez acīm, smadzenēm un noskūtiem matiem: atklātībā nāk zvērīgas darbības, kas veiktas ar 27 gadus veco ukraiņu žurnālisti
Kokteilis
Izskan jaunas spekulācijas par dubultnieka izmantošanu pāvesta bērēs. Šoreiz runa nav par Putinu…
Lasīt citas ziņas

Tītara olas (vai 2 vistu olas) dzeltenumu, 100 ml olīveļļas, 1 tējkaroti Krievu sinepju, 2/3 citrona sulas lēnām samaisa. Lai nav tik koncentrēta un sātīga, pielej nedaudz ūdens.

Salāti

Traukā pamīšus kārto ledus salātus un spinātus ar tītara gaļu un ķiršu tomātiņiem, pa virsu uzkaisa baltmaizes grauzdiņus ar ķiploku garšu un rīvētu cieto sieru, kā arī pārlej mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.