
Foto-Shutterstock
Četru garšu siera zupas. Gardas, vienkāršas un mazliet neierastas receptes 0
Zupas bāze

Reklāma
Reklāma
Kā atbrīvoties no “stresa riepas” uz vēdera? 10 pārtikas produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Ar šīm sievietēm labāk nejokot: nosaukti datumi, kuros dzimst “raganas” jeb sievietes, kuras ir apveltītas ar mistiskām spējām
Trampa atbilde par ASV karavīru pazušanu Lietuvā ir tikpat šokējoša kā pats notikums
54
Zupas bāzei nepieciešami: kāposti, ziedkāposti, burkāni, brokoļi, kartupeļi, sīpoli, garšvielas, buljons (uz 1 l buljona ņem 200 gramus vistas gaļas, 2 burkānus, 1 sīpolu un garšvielas) Buljonā vāra nomazgātus, sagrieztus dārzeņus, līdz tie mīksti. Zupas daudzumu sadala 4 daļās (ielej 4 mazākos katlos) un gatavo ar atšķirīgām piedevām.