Foto-Valdis Semjonovs

Ceriņu dzēriens ar mellenēm 0

Sastāvdaļas
• 500 g ceriņziedu
• 5 l ūdens
• 800–1000 g cukura
• 600 g saldētu melleņu

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ūdenim pieber cukuru un izvāra sīrupu. Tad pievieno vēsā ūdenī noskalotus ceriņziedus un vāra uz lēnas uguns aptuveni 10 minūtes. Liek klāt saldētas mellenes, kas dzērienam piešķir pilnīgāku garšu un pievilcīgāku krāsu, un pavāra vēl piecas minūtes. Dzērienu nokāš, atdzesē, pievieno laima šķēlītes un ledu, un dzēriens gatavs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.