
Cepumi “Žagariņi” – ātri un vienkārši pagatavojams našķis 0
Sastāvdaļas – 2 olas, 1 ēdamkarote piena, 1 ēdamkarote cukura, 1 glāze miltu, sāls.
Reklāma
Reklāma
Kāpēc naktī, ja pēkšņi pamosties, vajadzētu paciesties un neiet uz tualeti, skaidro miega speciālisti
14
Ko sīpoli labu dara ķermenim: 8 iemesli, kāpēc šie dārzeņi būtu jāēd
Ukraina ASV dēļ bez sakariem nepaliks. “Starlink” konkurents to varētu atstāt ar garu degunu
9
Saberž olu ar cukuru, pievieno pienu, sāli, miltus. Sastrādā viendabīgā masā. Mīklu izveltnē, sagriež strēmelēs. Katru strēmeli vidū iegriež.
Strēmeles galus izver caur iegriezumu pretējā virzienā. Cep zeltaini brūnus vārošā eļļā. Atdzisušus pārkaisa ar pūdercukuru.