Foto – http://loveandcook.net.ua/

Cepumi “Merengi”. Zemnieku saimniecības “Papardes” recepte 0

Nepieciešams

345 g pūdercukura, 3 olas baltumi, citronskābe, vanilīns.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Zinātnieki atklājuši, kas izraisa specifisko, tā dēvēto “vecuma smaku”: 7 ieteikumi, kā no tās atbrīvoties
Eiropa par mata tiesu izvairījusies no liela mēroga katastrofas, ko mēģinājusi izraisīt Krievija. Atklātas notikušā detaļas
Latvijā dzimušās Annas meita šokēja pasauli: viņa bija sešgadīga bārene vai pieaugusi sieviete, kura izlikās par bērnu?
Lasīt citas ziņas

1. Puto olas baltumus 5 minūtes, tad pakāpeniski ieputo pusi pūdercukura.

2. Puto vēl 10 minūtes. 

3. Pievieno citronskābi un mazliet sāls.

4. Beigās iemaisa otru pusi pūdercukura un var paputot 1 minūti.

CITI ŠOBRĪD LASA

5. Pannu izklāj ar pergamentu. Masu liek konditorejas maisā un izspiež uz pergamenta cepumus.

6. Kaltē 100–110 oC temperatūrā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.