Cepumi “Merengi”. Zemnieku saimniecības “Papardes” recepte 0
Nepieciešams
345 g pūdercukura, 3 olas baltumi, citronskābe, vanilīns.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Putins jau sācis plaša mēroga karu pret Eiropu, taču Rietumi baidās to atzīt
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
1. Puto olas baltumus 5 minūtes, tad pakāpeniski ieputo pusi pūdercukura.
2. Puto vēl 10 minūtes.
3. Pievieno citronskābi un mazliet sāls.
4. Beigās iemaisa otru pusi pūdercukura un var paputot 1 minūti.
5. Pannu izklāj ar pergamentu. Masu liek konditorejas maisā un izspiež uz pergamenta cepumus.
6. Kaltē 100–110 oC temperatūrā.