
Foto – http://loveandcook.net.ua/
Cepumi “Merengi”. Zemnieku saimniecības “Papardes” recepte 0
Nepieciešams
345 g pūdercukura, 3 olas baltumi, citronskābe, vanilīns.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana
Trampa optimismam nav pamata: izlūkdienesti atklāj Putina patieso plānu. Kādas nelietības iecerējis Krievijas diktators?
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu”
5
Kā krāpnieki zina, kur meklēt cilvēkus ar vairākiem tūkstošiem kontā – vai banku dati kaut kur noplūst? Atbild eksperti
1. Puto olas baltumus 5 minūtes, tad pakāpeniski ieputo pusi pūdercukura.
2. Puto vēl 10 minūtes.
3. Pievieno citronskābi un mazliet sāls.
4. Beigās iemaisa otru pusi pūdercukura un var paputot 1 minūti.
5. Pannu izklāj ar pergamentu. Masu liek konditorejas maisā un izspiež uz pergamenta cepumus.
6. Kaltē 100–110 oC temperatūrā.