Foto – Aija Geida

Cepumi “Cukura austiņas” 0

Biezpienu samaļ gaļas mašīnā, pievieno mīkstu sviestu un maisa, līdz iegūta viendabīga masa. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un pieber biezpiena masai. Mīca, līdz masa vairs nelīp pie rokām. Ietin pārtikas plēvē un noliek uz stundu ledusskapī.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Lasīt citas ziņas

Mīklu izrullē 3 mm biezu un izspiež aplīšus. Vienu aplīša pusi apviļā cukurā un saloka uz pusēm tā, lai cukurs atrastos iekšpusē, tad vēlreiz apviļā un pārloka, iegūstot trīsstūri. Cepuma augšpusi apviļā cukurā, nedaudz saplacina un liek uz pannas. Cep +190 °C aptuveni 15 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.