Cepumi ar ogu sukādēm 0
Pagatavošana
Sviestu uzputot ar balto cukuru, brūno cukuru un vaniļas cukuru, pievienot šķipsninu sāls. Puto līdz masa kļūst gaisīga un viendabīga. Turpinot putot pa vienai pievienot olas. Mīklā iemaisīt izsijātus miltus, kaltētas ogas un sasmalcinātus riekstus.
Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru. Gatavu mīklu ar divu karošu palīdzību ne pārāk tuvu viens otram liek uz cepešpannas veidojot apaļus cepumus apm. 1 cm biezus. Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos 12-15 min.
Gatavus cepumus pilnībā atdzesēt. Tikko izņemti no cepeškrāsns tie ir mīksti, bet atdziestot tie kļūs stingrāki.
Cepumus pasniedz pilnībā atdzesētus.
Recepti piedāvā “Prisma” un