
Foto – Aija Geida
Cepumi ar kakao 0
Miltus sajauc ar auzu pārslām, cukuru, cepamo pulveri un kakao. Pievieno mīkstu sviestu, kefīru un samaisa. Pieber žāvētos augļus un vēlreiz kārtīgi samaisa. Cep +180 °C aptuveni 20 minūtes. Šokolādes glazūras paciņu patur siltā ūdenī. Kad izkususi, glazūru uzlej cepumiem.
Reklāma
Reklāma
35 gardas idejas pirkstiņuzkodām. Pamatā – siers!
Kūka no burkānu izspaidām
Speltas kviešu putra
Plānās pankūkas ar zemenēm, augļiem un saldējumu – nesteidzīgām brokastīm
Kārtainās mīklas groziņi ar sieru un biezpienu
Veģetārie tīteņi ar kariju
Medus cepumi
Makaroni ar spinātiem un Latvijas siera mērci