Cepumi ar apelsīnu pildījumu 0
Sastāvdaļas – 250 g kviešu miltu, ola, 120 g cieta sviesta, 75 g brūnā cukura, ¼ tējkarotes sāls, ½ tējkarotes malta kanēļa, tējkarote cepamā pulvera, 100 g apelsīnu džema, 50 g pūdercukura.
Pagatavošana.
Kviešu miltiem pievieno olu, gabaliņos sagrieztu sviestu, maltu kanēli, cukuru, sāli un samīca. Mīklu pusstundu patur ledusskapī, pēc tam plāni izrullē un ar formiņām izspiež cepumus – vienu cep tāpat, bet otram viducī ar mazu veidni izspiež caurumu vai zvaigznīti. Cep +180 °C aptuveni 10 minūtes, līdz tie ir zeltaini brūni. Atdzesē. Cepumiem, kam nav cauruma, uzklāj džemu, vidū veidojot pacēlumu, un saliek kopā ar cepumiem, kam vidū ir caurums. Uzkaisa pūdercukuru.