Foto – Valdis Semjonovs

Ceptu šampinjonu uzkoda 0

Sastāvdaļas – svaigi šampinjoni, ķiploks, sviests, rapšu eļļa, svaigs timiāns un rozmarīns, Himalaju rozā sāls.

Reklāma
Reklāma
Nosaukti trīs cilvēka dzīvībai visbīstamākie pārtikas produkti 11
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vokpannā izkausē sviestu, pievienojot nedaudz eļļas, vispirms viegli apcep sakapātus ķiplokus. Kad tie kļuvuši zeltaini, klāt liek nomazgātas, nosusinātas sēnes, kurām izņemti kātiņi. Pievieno timiāna un rozmarīna zariņus, diezgan bagātīgi pārkaisa ar sāli. Nepārtraukti maisot, cep, līdz sēnes kļuvušas zeltaini brūnas un gatavas. Saceptos ķiplokus ar tējkaroti ieliek katram šampinjonam kātiņa vietā. Sēnes liek traukā, dur uz kociņiem un ēd.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.