Foto – Valdis Semjonovs

Ceptu šampinjonu uzkoda 0

Sastāvdaļas – svaigi šampinjoni, ķiploks, sviests, rapšu eļļa, svaigs timiāns un rozmarīns, Himalaju rozā sāls.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vokpannā izkausē sviestu, pievienojot nedaudz eļļas, vispirms viegli apcep sakapātus ķiplokus. Kad tie kļuvuši zeltaini, klāt liek nomazgātas, nosusinātas sēnes, kurām izņemti kātiņi. Pievieno timiāna un rozmarīna zariņus, diezgan bagātīgi pārkaisa ar sāli. Nepārtraukti maisot, cep, līdz sēnes kļuvušas zeltaini brūnas un gatavas. Saceptos ķiplokus ar tējkaroti ieliek katram šampinjonam kātiņa vietā. Sēnes liek traukā, dur uz kociņiem un ēd.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.