Foto – bonappetit.lv

Ceptu kartupeļu salāti ar laimu sātīgām brokastīm 0

Sarežģītība: vienkārši
Porcijas: 4

Sastāvdaļas

500g kartupeļu
1 sīpols, sasmalcināts
100 g marinēts gurķis, sagriezts
10 cm puravs, sagriezts
2 ēd.k. dilles, smalki sakapātas
2 ēd.k. pētersīļi, smalki sakapāti

Reklāma
Reklāma

Mērce:

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Lasīt citas ziņas

400 g Turku / Grieķu jogurts
2 tējk. cukurs
1 ēd.k. mārrutki
2 ēd.k. gurķu sula
1 laims, sula un miziņa
1 ēd.k. etiķis
sāls un baltie pipari

Pagatavošana
Uzkarsēt cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Sagriezt kartupeļus palielos kubiņos vai šķēlītēs. Cept kartupeļus apm. 30 minūtes cepeškrāsnī, līdz tie kļūst mīksti. Atdzesēt.
Visas mērces sastāvdaļas sajaukt. Pievienot kartupeļus, puravus, marinētus gurķus, sīpolus un visu uzmanīgi samaisīt.

         Recepti piedāvā 

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.