Foto – bonappetit.lv

Ceptu kartupeļu salāti ar laimu sātīgām brokastīm 0

Sarežģītība: vienkārši
Porcijas: 4

Sastāvdaļas

500g kartupeļu
1 sīpols, sasmalcināts
100 g marinēts gurķis, sagriezts
10 cm puravs, sagriezts
2 ēd.k. dilles, smalki sakapātas
2 ēd.k. pētersīļi, smalki sakapāti

Reklāma
Reklāma

Mērce:

Kokteilis
18 lietas, ko dara sievietes un ko vīrieši nevar ciest 67
“Eiropa gatavojas 2030. gadam – kodolbunkuri, obligātais dienests un slepeni plāni!” ārzemju medijos ar šādiem skaļiem virsrakstiem piemin Baltijas valstis
“Tēvs veica nacistu sveicienu un ir daļa no ļaunuma impērijas!” Maska meita vairs neklusē
Lasīt citas ziņas

400 g Turku / Grieķu jogurts
2 tējk. cukurs
1 ēd.k. mārrutki
2 ēd.k. gurķu sula
1 laims, sula un miziņa
1 ēd.k. etiķis
sāls un baltie pipari

Pagatavošana
Uzkarsēt cepeškrāsni līdz 200 grādiem. Sagriezt kartupeļus palielos kubiņos vai šķēlītēs. Cept kartupeļus apm. 30 minūtes cepeškrāsnī, līdz tie kļūst mīksti. Atdzesēt.
Visas mērces sastāvdaļas sajaukt. Pievienot kartupeļus, puravus, marinētus gurķus, sīpolus un visu uzmanīgi samaisīt.

         Recepti piedāvā 

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.