Foto-Aija Geida

Cepts siers ar melleņu mērci 0

 Sastāvdaļas (2 personām)
: 2 paciņas cepamo siera nūjiņu,
 150 g svaigu melleņu,
 1 tējkarote cukura,
 2 tējkarotes konjaka,
 1 tējkarote citrona sulas.


Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Karu izbeigs kājnieks netīrā formā: Komandiera atziņas par frontes realitāti Ukrainā 62
Lasīt citas ziņas

Lai pagatavotu mērci, pannā ieliek visas tai paredzētās sastāvdaļas un uz mazas uguns karsē, līdz cukurs ir izkusis un ogām sāk atdalīties sula (cep ne ilgāk par 3 – 5 minūtēm). Svarīgi nepārcept, tad mērce nav tik aromātiska. Uzkarsē citu pannu un bez taukvielām apcep tajā siera nūjiņas – vairākas reizes apgrozot, 1– 2 minūtes. Kad nūjiņas gatavas, tām pārlej pagatavoto mērci. Pasniedz siltas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.