Foto – Aija Geida

Cepts siers ar aroniju mērci 0

Sastāvdaļas
• 250 g baltā biezpiena siera
• 2 saujas aroniju ogu
• 75 g cukura
• Sula no viena liela apelsīna
• Ēdamkarote apelsīna miziņas
• Ēdamkarote malta svaiga ingvera
• Ēdamkarote kukurūzas cietes
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Aronijas nedaudz sablendē kopā ar apelsīna sulu un miziņu, cukuru. Pieber kukurūzas cieti, vēlreiz sablendē un liek katliņā, pievienojot ingvera sakni, sāli. Uzkarsē, līdz masa sāk nedaudz biezēt.
Sieru sagriež šķēlītēs un apcep eļļā uz pannas, līdz tas zeltaini brūns. Pasniedz siltu, pārlietu ar mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.