Cepts saldējums apelsīnu sulas mērcē 0
Ik pa laikam garšvielu veikalā “Avokado” notiek ēdienu gatavošanas meistarklases. Šoreiz šefpavārs Hermans Andress Kuoto Silva no Venecuēlas stāstīja un soli pa solim rādīja, kā vokpannā top aromātisks, ar bagātīgu garšas buķeti apveltīts, veselīgs ēdiens.
Cepts saldējums apelsīnu sulas mērcē
Nepieciešams
Plombīra saldējums
Kukurūzas pārslas Corn Flake
Kviešu milti
Ingvers
Ola
Čili pulveris
Apelsīnu sula
Kartupeļu ciete
Olīveļļa
Cukurs
Sāls
Pagatavošana
Saldējuma bumbu apviļā vairākos pārtikas produktos: vispirms miltos, tad sakultā olā, pēc tam sasmalcinātās Corn Flake pārslās, vēlreiz olā un Corn Flake. Katru saldējuma bumbu pusminūti apcep uzkarsētā olīveļļā un novieto uz salvetes, lai uzsūcas taukvielas.
Lai pagatavotu mērci, uz pannas uzkarsētā olīveļļā apcep sasmalcinātu ingveru un čili pulveri. Pievieno apelsīnu sulu, sāli un cukuru. Iebiezina ar kartupeļu cieti.