Cepts bumbieris ar saldo biezpienu 0

Sastāvdaļas: 4 ēdamkarotes biezpiena, 1 bumbieris, 1 ola, citrona vai apelsīna miziņa, 1 ēdamkarote vaniļas cukura, augļi – pēc izvēles.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kokteilis
Auns – pērkona negaiss, Ūdensvīrs – polārblāzma: kura dabas parādība tu esi pēc zodiaka zīmes?
9 pazīmes, kas liecina, ka tevi, iespējams, ir piemeklējusi pusmūža krīze
Īlons Masks apturējis finansējumu pētnieku grupai, kas palīdz glābt uz Krieviju deportētos ukraiņu bērnus
Lasīt citas ziņas

Uz pusēm pārgrieztam bumbierim izgrebj vidiņu. Biezpiena masai pievieno sarīvētu citrona vai apelsīna miziņu, vaniļas cukuru, labi samaisa. Šo masu pilda bumbierī, cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 20 minūtes. Dekorē ar augļiem.

SIA “Elpa” valdes priekšsēdētāja Gundara Siseņa un restorāna “Desiderata” pavāra Nikolaja Borodkina recepte.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.