![](https://lastatic.ams3.cdn.digitaloceanspaces.com/2013/10/g1/Recepte4-ak5.jpg)
Cepts bumbieris ar saldo biezpienu 0
Sastāvdaļas: 4 ēdamkarotes biezpiena, 1 bumbieris, 1 ola, citrona vai apelsīna miziņa, 1 ēdamkarote vaniļas cukura, augļi – pēc izvēles.
Kā gatavot?
Uz pusēm pārgrieztam bumbierim izgrebj vidiņu. Biezpiena masai pievieno sarīvētu citrona vai apelsīna miziņu, vaniļas cukuru, labi samaisa. Šo masu pilda bumbierī, cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 20 minūtes. Dekorē ar augļiem.
SIA “Elpa” valdes priekšsēdētāja Gundara Siseņa un restorāna “Desiderata” pavāra Nikolaja Borodkina recepte.