Foto: KN2018/SHUTTERSTOCK

Cepts avokado ar romiešu salātiem 5

Viegls, bet vienlaikus sātīgs ēdiens uzmundrinošā un svaigā krāsā. Ķeries klāt!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

• 2–3 romiešu salātu galviņas

• 2 avokado

• 20–30 g cietā siera

• 1 laims

Mērcei:

• 120 ml bezpiedevu jogurta

• ingvers

• kinza

• sāls, pipari

• čili

Pagatavošana

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
Lasīt citas ziņas

Avokado sagriež četrās daļās un uz pannas sakarsētā eļļā nedaudz apcep. Uzspiež 1 laima sulu un uzbārsta mazliet sāls un piparus.

Traukā kārto romiešu salātus, ceptās avokado šķēles, pārlej jogurta mērci un bagātīgi uzrīvē cieto sieru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.