Cepti zaļie tomāti – fantastisks baudījums 0
Sastāvdaļas – zaļi tomāti, sāls un pipari pēc garšas, kukurūzas milti panēšanai, augu eļļa cepšanai.
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
Kokteilis
Ir vērts “nošpikot”! 10 lietas, ko bērni zina, bet pieaugušie ir aizmirsuši
Tomātus nomazgā un sagriež ripiņās. Pārkaisa ar sāli un pipariem.
Katru ripiņu apvārta miltos un cep uz pannas eļļā.
Otrs variants cepšanai – tomātus pamērcē sakultā olā, apviļā rīvmaizē un cep zeltaini brūnus.
Pasniedz karstus ar kādu ķiploku mērcīti vai arī vienkārši ar krējumu.
Labu apetīti!