Foto: Shutterstock

Cepti zaļie tomāti – fantastisks baudījums 0

Sastāvdaļas – zaļi tomāti, sāls un pipari pēc garšas, kukurūzas milti panēšanai, augu eļļa cepšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Nogurums, svara pieaugums, slikta oma? 7 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa palēninās, un kā to mainīt
Lasīt citas ziņas

Tomātus nomazgā un sagriež ripiņās. Pārkaisa ar sāli un pipariem.

Katru ripiņu apvārta miltos un cep uz pannas eļļā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Otrs variants cepšanai – tomātus pamērcē sakultā olā, apviļā rīvmaizē un cep zeltaini brūnus.

Pasniedz karstus ar kādu ķiploku mērcīti vai arī vienkārši ar krējumu.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.