Foto-say7.info

Cepti vistu stilbiņi ar rīsiem un dārzeņiem 0

Šis ēdiens ir no sērijas – ātri, viegli, garšīgi. Var izmantot jebkurus dārzeņus. Rīsus iepriekš nenovāra, jo, kamēr viss cepas, rīsi paspēj uzbriest.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 1 kg vistu stilbiņu, 200 g rīsu (sausu, nevārītu), 300 g ziedkāposta, 250 g tomātu, 250 g paprikas, puravs vai liels sīpols, sāls, pipari.

Pagatavošana.
Puravu vai sīpolu sagriež pusriņķīšos. Papriku atbrīvo no sēklām un sagriež strēmelītēs.
Tomātus sagriež nelielos gabaliņos, ziedkāpostu sadala rozetēs.
Cepamajā traukā ar padziļām malām kārto visus dārzeņus lielā mikslī, virsū uzber rīsus, visu pārlej ar 150–200 ml ūdens. Uzber sāli un piparus.
Pa virsu kārto vistas stilbiņus, tos pārkaisa ar sāli un pipariem.
Cepamo trauku pārklāj ar foliju un liek cepties 180 grādus karstā cepeškrāsnī 50–55 minūtes. Pēc tam foliju noņem nost un cep vēl 25–30 minūtes, visu ik pa laikam apmaisot.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.