Foto: Anda Krauze

Cepti vistas šķiņķīši ar tomātu un sieru 0

Sastāvdaļas
• 700 g atkaulotu vistas šķiņķīšu
• 150 g tomātu
• 250 g siera
• 1 ola
• majonēze
• pipari
• milti
• sāls

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Atkaulotus vistas šķiņķīšus izklapē, ierīvē ar sāli un uzkaisa piparus. Apviļā miltos, olā un cep cepeškrāsnī 200 °C aptuveni 30 minūtes. Aptuveni 10 minūtes pirms cepšanas beigām šķiņķīšiem uzlej nedaudz majonēzes, uzliek tomātu šķēlītes, uzbārsta sarīvētu sieru un turpina cept.

Pasniedz ar jaunajiem kartupelīšiem, kas vārīti ar visu mizu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.