Foto: Tomo Jesenicnik/Shutterstock

Cepti ķirbji panējumā 0

Sastāvdaļas
• 400 g ķirbja
• 2 olas
• rīvmaize
• garšvielas
• milti
• eļļa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ķirbi notīra, sagriež šķēlēs, uzbārsta garšvielas, apviļā miltos, tad sakultā olā, visbeidzot rīvmaizē, liek pannā sakarsētā eļļā un apcep no abām pusēm gaiši brūnas.

Pasniedz ar kausētu sviestu vai pārkaisa ar cukuru un kanēli.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cepšanai ir piemēroti riekstu, muskata un pudeļu grupai piederīgie ķirbji. Ja vēlas ķirbim piešķirt citādu garšu, izmanto zivīm, maltajai gaļai vai vistai paredzētos garšvielu maisījumus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.