Foto – Bonappetit.lv

Krāsnī cepti kartupeļi ar tomātu-jogurta mērci 0

Kartupeļus nomazgāt, nosusināt un izcept cepeškrāsnī 180 grādos.

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

Pagatavot mērci. Tomātus un gurķus sagriezt uz pusēm un ar karoti izgrebt sēklas. Mīkstumu sagriezt mazos kubiņos. Čili piparu sagriezt uz pusēm, izņemt sēklas un pārējo smalki sakapāt. Sīpolu, ķiplokus un pētersīļus smalki sakapāt. Visus dārzeņus sajaukt bļodā, pievienot jogurtu, pēc garšas sāli un samaisīt.

Kartupeļus izņemt no cepeškrāsns, pārlikt uz šķīvja, iegriezt uz pusēm, bet ne līdz galam, lai kartupelis turas kopā. Kartupeli piepilda ar mērci un uzreiz pasniedz.

Recepti piedāvā:

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.