Foto – bonappetit.lv

Cepti kartupeļi ar tomātu-jogurta mērci 1

Pagatavošana

Kartupeļus nomazgā, nosusina un cep cepeškrāsnī 180 grādos.

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Pagatavo mērci. Tomātus un gurķus sagriež uz pusēm un ar karoti izgrebj sēklas. Mīkstumu sagriež mazos kubiņos. Čilli piparu sagriež uz pusēm, izņem sēklas un pārējo smalki sakapā. Sīpolu, ķiplokus un pētersīļus smalki sakapā. Visus dārzeņus sajauc bļodā, pievieno jogurtu, pēc garšas sāli un samaisa.

Kartupeļus izņem no cepeškrāsnis, pārliek uz šķīvja. Iegriež uz pusēm, bet ne līdz galam, lai kartupelis turas kopā. Kartupeli piepilda ar mērci un uzreiz pasniedz.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.