Foto – bonappetit.lv

Cepti kartupeļi ar tomātu-jogurta mērci 1

Pagatavošana

Kartupeļus nomazgā, nosusina un cep cepeškrāsnī 180 grādos.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Pagatavo mērci. Tomātus un gurķus sagriež uz pusēm un ar karoti izgrebj sēklas. Mīkstumu sagriež mazos kubiņos. Čilli piparu sagriež uz pusēm, izņem sēklas un pārējo smalki sakapā. Sīpolu, ķiplokus un pētersīļus smalki sakapā. Visus dārzeņus sajauc bļodā, pievieno jogurtu, pēc garšas sāli un samaisa.

Kartupeļus izņem no cepeškrāsnis, pārliek uz šķīvja. Iegriež uz pusēm, bet ne līdz galam, lai kartupelis turas kopā. Kartupeli piepilda ar mērci un uzreiz pasniedz.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.