Cepti kartupeļi ar pikantiem spinātiem. Vienkāršas un garšīgas brokastis 1

Pagatavošana

Kartupeļus notīra un sagriež mazos kubiņos.

Reklāma
Reklāma

Salātu lapas nomazgā un sīki sagriež.

Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
VIDEO. Tramps nomaina Ovālā kabineta galdu dažas dienas pēc tam, kad Īlona Maska dēls iemūžināts uz tā atstājam “dāvanu” 5
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Lasīt citas ziņas

Eļļu sakarsē, tajā uz lielas uguns 2-3 minūtes apcep kartupeļu kubiņus un noņem no pannas.

Citā pannā (vai tai pašā, pievienojot nepieciešamo eļļas daudzumu un sakarsējot) liek ingveru un ķiploku.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad sāk smaržot, vienlaicīgi liek pannā kartupeļus un sagrieztos spinātus un, vienmērīgi maisot, cep.

Pievieno sāli, nelielā daudzumā auksta ūdens iemaisītu cieti un pēc 1-2 minūtēm ēdiens gatavs.

Piezīme. Līdzīgi var pagatavot ceptus burkānus ar spinātiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.