Cepti kartupeļi ar pikantiem spinātiem. Vienkāršas un garšīgas brokastis 1
Pagatavošana
Kartupeļus notīra un sagriež mazos kubiņos.
Salātu lapas nomazgā un sīki sagriež.
Eļļu sakarsē, tajā uz lielas uguns 2-3 minūtes apcep kartupeļu kubiņus un noņem no pannas.
Citā pannā (vai tai pašā, pievienojot nepieciešamo eļļas daudzumu un sakarsējot) liek ingveru un ķiploku.
Kad sāk smaržot, vienlaicīgi liek pannā kartupeļus un sagrieztos spinātus un, vienmērīgi maisot, cep.
Pievieno sāli, nelielā daudzumā auksta ūdens iemaisītu cieti un pēc 1-2 minūtēm ēdiens gatavs.
Piezīme. Līdzīgi var pagatavot ceptus burkānus ar spinātiem.