Cepti kartupeļi ar pikantiem spinātiem. Vienkāršas un garšīgas brokastis 1

Pagatavošana

Kartupeļus notīra un sagriež mazos kubiņos.

Reklāma
Reklāma

Salātu lapas nomazgā un sīki sagriež.

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varbūt kāds pilsonis par to naudu māju uzcēla…” ļaudis diskutē, vai 150 000 eiro par “Dimdiņu” zīmola maiņu nav pārmaksāts
Lasīt citas ziņas

Eļļu sakarsē, tajā uz lielas uguns 2-3 minūtes apcep kartupeļu kubiņus un noņem no pannas.

Citā pannā (vai tai pašā, pievienojot nepieciešamo eļļas daudzumu un sakarsējot) liek ingveru un ķiploku.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad sāk smaržot, vienlaicīgi liek pannā kartupeļus un sagrieztos spinātus un, vienmērīgi maisot, cep.

Pievieno sāli, nelielā daudzumā auksta ūdens iemaisītu cieti un pēc 1-2 minūtēm ēdiens gatavs.

Piezīme. Līdzīgi var pagatavot ceptus burkānus ar spinātiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.