Foto – bonappetit.lv

Cepti kartupeļi ar ķiplokiem un parmezānu 0

Pagatavošanas laiks: aptuveni 1 st.

Sarežģītība: vienkārši
Porcijas: 4-6

Sastāvdaļas

700 g jauno kartupeļu

3-4 jauno burkānu

150 g ķiršu tomātiņu

4-5 ķiploka daiviņas

100 g rīvēta parmezāna siera

timiāns

olīveļļa

sāls, pipari

Pagatavošana

Kartupeļus kārtīgi nomazgāt un sagriezt pabiezās šķēlēs.

Veselam
Palīdz nodzīvot ilgāk: 9 uztura bagātinātāji, kas nodrošina veselīgu novecošanu
Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, ir visgarākā? 5
TV24
Eksperts brīdina: Tā ir situācija, no kuras mēs neizvairīsimies. Latvijā, iespējams, sāks dedzināt atkritumus
Lasīt citas ziņas

Burkānus nomizot un sagriezt strēmelītēs.

Ķiplokus saspiest ar plato naža galu.

Tomātus nomazgāt un sagriezt uz pusēm.

Kartupeļus, burkānus un ķiplokus pārliet ar olīveļļu, samaisīt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievienot rīvētu parmezānu, timiānu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.

Visu pārlikt uz cepešpannas un cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī apm. 45-50 min, ik pa brīdim apmaisot.

15 min pirms cepšanas beigām pievienot tomātus.

Pasniedz kā pamatēdienu vai kā piedevu gaļas ēdieniem.

         Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.