Foto – Aija Geida

Cepti baklažāni – neparasti garda uzkoda 0

Sastāvdaļas
• Baklažāns
• 120 ml majonēzes
• 100 g rupjmaizes rīvmaizes

TV24
Eiropas Padome beidzot pieņem likumu, kas būs milzīgi sāpīgs trieciens Krievijai
Kokteilis
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
Kokteilis
Vēžiem negaidīts naudas pieplūdums, bet Auniem – kavēti maksājumi. Finanšu horoskops 2026. gadam
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Baklažānu sagriež 6–7 mm biezās šķēlēs. Katru šķēli no abām pusēm apziež ar majonēzi. Uz šķīvja izber rīvmaizi un rūpīgi apviļā šķēli no abām pusēm. Kārto uz cepamās plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Cep iepriekš līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni pusstundu.

UZZIŅA
Svaigam un sulīgam baklažānam ir vienmērīga krāsa, tas ir bez plankumiem, kātiņš ir zaļš, nevis brūns. Apvītis kātiņš liecina, ka baklažāns mērojis garu ceļu un ilgi stāvējis noliktavā.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.