Foto-Shutterstock

Cepti baklažāni ar tomātu un sieru – burvīga uzkoda 0

Šo uzkodu ir viegli un ātri pagatavot, tā lieliski derēs pie gaļas ēdieniem.

Reklāma
Reklāma
Krievija pārgājusi uz nāvējošāku kara taktiku. Tas rada reālu draudu NATO 74
Kokteilis
“Mans ideāls! Mēs precamies.” Magone izraudzījusies jaunu kavalieri
Kokteilis
8 latviešiem pilnīgi normāli ieradumi, kas ārzemniekiem šķiet dīvaini. Tēja un medus ārstē visas kaites! 29
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – pāris baklažānu, 3 – 4 tomāti, 100 g siera, majonēze, sāls, augu eļļa.

Pagatavošana.

Baklažānus sagriež gareniski plānās šķēlēs, pārkaisa ar sāli un ļauj pastāvēt 15 – 20 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sieru sarīvē. Tomātus sagriež nelielos gabaliņos.

Baklažānu šķēles apcep pannā augu eļļā no abām pusēm.

Ņem tikko apceptu baklažāna šķēli, virsū uzkaisa rīvēto sieru, pārlej ar majonēzi un uzliek tomāta šķēlīti.

Baklažānu sarullē, nostiprināšanai var izmantot zobu bakstāmos kociņus.

Tādā pašā veidā sagatavo pārējās baklažāna šķēles.

Uzkoda gatava.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.