
Foto – Bonappetit.lv
Cepti āboli sarkanvīnā 0
Pagatavošana
Ābolus nozmagāt, sagriezt uz pusēm. Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru un sakārtot ābolus. Katru ābolu pārliet ar vīnu.
Reklāma
Reklāma
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā
295
Putina propagandisti uzkāpuši uz pamatīgas “melnās strīpas”
Biezpienu sajaukt ar cukuru, vaniļas cukuru, mannu, riekstiem un rozīnēm. Ar šo maisījumu piepildīt ābolus. Pa virsu uzlikt mazu piciņu sviesta.
Ābolus cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 200 grādos apmēram 30-40 minūtes, kamēŗ āboli ir mīksti – viss atkarīgs no ābolu šķirnes.
Recepti piedāvā
