Cepti āboli ar medu riekstiem. Vienkāršs un veselīgs našķis! 0
Nepieciešams
5-6 āboli
Medus un riekstu maisījums – 1/2 glāze
Cukurs
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana
Receptes
Tu tos ēdi zaļus/svaigus? Tā vairāk nedari! 5 dārzeņi, kuri pirms ēšanas jānovāra
“Ja jūs uzpildāt degvielu šādā veidā, jūs esat idiots!” Eksperts ceļ trauksmi, mudinot autovadītājus izvairīties no plaši izplatītas kļūdas degvielas uzpildes stacijās
“Es iegādājos šo automašīnu vēl pirms Masks bija sajucis prātā.” Cilvēki masveidā atsakās no “Tesla”. Sācies uzņēmuma boikots?
1. Ābolam izņem serdi un tās vietā ieber nedaudz cukura.
2. Sagatavotos ābolus liek cepeškrāsnī uz 10-15 minūtēm. Lai āboli nezaudētu formu, miziņu vairākās vietās sadursta ar dakšiņu.
3. Gatavos ābolus liek deserta traukā un pārlej ar medu un riekstiem.
Garšīgs un veselīgs deserts gatavs!