
Foto – Shutterstock
Cepti āboli ar medu riekstiem. Vienkāršs un veselīgs našķis! 0
Nepieciešams
5-6 āboli
Medus un riekstu maisījums – 1/2 glāze
Cukurs
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana
Pārbaudām? Pasaulē īsākais IQ tests sastāv tikai no trīs jautājumiem, taču 80% cilvēku tajā izgāžas
“Solījāt taču līdz uzvarai? Tramps piezvanīja?” Iedzīvotāja neizpratnē par Ukrainas karogu pazušanu Rīgas sabiedriskajā transportā
Kas notiek ar jūsu organismu, ja pārstājat nodarboties ar seksu?
1. Ābolam izņem serdi un tās vietā ieber nedaudz cukura.
2. Sagatavotos ābolus liek cepeškrāsnī uz 10-15 minūtēm. Lai āboli nezaudētu formu, miziņu vairākās vietās sadursta ar dakšiņu.
3. Gatavos ābolus liek deserta traukā un pārlej ar medu un riekstiem.
Garšīgs un veselīgs deserts gatavs!