Foto no “Lighthouse” arhīva

Cepti āboli ar biezpiena krēmu 0

Sastāvdaļas (vienai porcijai) – 140 g ābolu, 35 g marmelādes, 40 g cukura, kanēlis, 100 g biezpiena, 30 g saldā krējuma.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana. Nomazgā ābolus un izdobj serdi. Iedobumu piepilda ar marmelādi, cukuru un kanēli. Pildītos ābolus liek cepeškrāsnī, cepešpannā ielej nedaudz ūdens un cep 15 – 30 min. Pēc tam ābolus pārkaisa ar pūdercukuru. Īpaši gardi, ja ceptos ābolus pasniedz kopā ar blenderī saputotu biezpiena, saldā krējuma un cukura masu. Šo saldo var pasniegt gan siltu, gan aukstu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.